ابزارهای تولید محتوا؛ معرفی ابزارهای کاربردی و رایگان برای تولید محتوا

در این مقاله به معرفی ابزارهای متنوعی برای تولید محتوای متنی، تصویری، ویدئویی و صوتی خواهیم پرداخت. همچنین به طور خلاصه به نحوه استفاده از این ابزارها و کاربردهای آنها اشاره می‌شود. این مقاله می‌تواند برای هر کسی که به دنبال تولید محتوای جذاب و خلاقانه است، مفید باشد.
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

آنچه در این مقاله خواهید خواند

ابزارهای تولید محتوا؛ معرفی ابزارهای کاربردی و رایگان برای تولید محتوا

همانگونه که در مقاله آموزش تولید محتوا به آن اشاره شد، طیف وسیعی از انواع محتوا وجود دارد که هر یک از آن‌ها در جایگاه خود حائز اهمیت است. برای اینکه بتوانید به بهترین شکل و در کمترین زمان، محتوای مورد نظر خود را تولید کنید، بهتر است ابزارهای کاربردی انجام این کار را بشناسید. از این رو ما در این مقاله بر آن شدیم تا شما را با بهترین ابزارهای تولید محتوا آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

ابزارهای تولید محتوا
ابزارهای تولید محتوا در یک نگاه

ابزارهای تولید محتوای متنی

📣 توجه: در دو سه پاراگراف پیش رو ابتدا به سختی نوشتن و تولید محتوای متنی اشاره خواهد شد و در ادامه تحولات پیش آمده در این زمینه را بررسی خواهیم کرد. پس از آن نیز به معرفی ابزارهای تولید محتوای متنی خواهیم پرداخت. پس اگر تمایلی به مطالعه توضیحات داده شده ندارید، کمی در صفحه جابجا شوید و به سراغ ابزارهای معرفی شده بروید.

بی‌شک نوشتن محتوا برای بسیاری از افراد کار آسانی نیست. این امر، به‌جز برای عده‌ای خاص که مهارت نویسندگی و خلق یک نوشته را دارند، برای دیگران دشوار و زمان‌بر است؛ به‌ویژه زمانی که خود شخص باید دست به قلم شده و از ذهن خود برای نوشتن متن استفاده کند.

از این رو در سال‌های اخیر، گرایش به ترجمه محتوای متنی از منابع انگلیسی به عنوان روشی برای تولید محتوا، رواج پیدا کرد. این امر به دلیل مزایایی همچون دسترسی به اطلاعات و ایده‌های جدید، صرفه‌جویی در زمان و هزینه و ارتقای کیفیت محتوا، مورد توجه بسیاری از فعالان این حوزه قرار گرفت.

اما با ظهور هوش مصنوعی، عده‌ای تصور می‌کردند که گویی طلسم سختی کار تولید محتوا شکسته شده و شاید حتی دیگر نیازی به ترجمه از منابع انگلیسی نیز نیست! تصور غالب این بود که کافی است یک پرامپتی بنویسی و از چت‌جی‌پی‌تی یا سایر ابزارهای هوش مصنوعی بخواهی که یک محتوا برای شما تولید کند! اما این تصور، ساده‌انگارانه و ناقص بود. در واقع اگرچه هوش مصنوعی می‌تواند به عنوان ابزاری قدرتمند برای تولید محتوا مورد استفاده قرار گیرد، اما جایگزینی برای خلاقیت و ظرافت انسانی نیست.

هوش مصنوعی می‌تواند در زمینه‌های مختلفی مانند ایده‌پردازی، نگارش، ویرایش و ترجمه به انسان کمک کند، اما نمی‌تواند جایگزین تفکر، لحن و سبک شخصی و دانش عمیق انسانی در یک حوزه تخصصی شود. در واقع هوش مصنوعی و انسان می‌توانند در کنار یکدیگر به تولید محتوای باکیفیت و جذاب بپردازند و محتوا را به سطحی عمیق‌تر و ارزشمندتر برسانند.

با ذکر این توضیحات نسبتا مفصل، در ادامه به معرفی برخی از ابزارهای هوش مصنوعی برای تولید محتوای متنی خواهیم پرداخت.

1. chatgpt

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان و نسخه پولی

ChatGPT، ربات چت مبتنی بر هوش مصنوعی است که توسط OpenAI توسعه یافته و به عنوان ابزاری نوین برای تولید محتوای متنی در زبان‌های مختلف از جمله زبان فارسی قابل استفاده است. این ابزار با استفاده از مدل‌های زبانی پیشرفته و الگوریتم‌های یادگیری عمیق، قادر به تولید متن‌های خلاقانه و متناسب با نیازهای مختلف کاربران است. از مزایای استفاده از این ابزار می‌توان به سرعت بالا، تنوع و خلاقیت، کاهش هزینه‌ها و قابلیت شخصی‌سازی اشاره کرد.

اگرچه ChatGPT ابزاری قدرتمند برای تولید محتوای متنی است، اما به خاطر داشته باشید که هنوز در حال توسعه است و خروجی آن همواره بی‌نقص نیست. به همین دلیل، ویرایش و بازنگری محتوای تولید شده توسط این ابزار، گامی ضروری برای اطمینان از کیفیت و صحت آن محسوب می‌شود.

به طور مثال فرض کنید از ChatGPT برای نوشتن یک مقاله در مورد تاریخ ایران باستان استفاده می‌کنید. اگرچه این ابزار ممکن است مقاله‌ای منسجم و آموزنده تولید کند، اما لازم است که شما به عنوان کاربر، اطلاعات ارائه شده در مقاله را به دقت بررسی کنید. چرا که ممکن است در مقاله ایجاد شده، ایراداتی مانند تناقضات تاریخی، اطلاعات نادرست یا گاه نگارش نامناسب وجود داشته باشد که نیاز به اصلاح دارند.

چگونه از chatgpt به‌طور رایگان استفاده کنیم؟

استفاده از GPT-4 در حال حاضر با پرداخت هزینه 20 دلاری امکان‌پذیر است. بنابراین یا باید نسخه پلاس ChatGPT را خریداری کنید (برای انجام این کار می‌توانید از خدمات ایرانیکارت استفاده کنید) یا از سایت‌های واسطه‌ای که امکان استفاده رایگان از این ابزار را فراهم می‌کنند، استفاده کنید.

📣 توجه: به خاطر داشته باشید که ممکن است استفاده از این سایت‌ها با محدودیت‌هایی همراه باشد و در مواقعی که شما قصد استفاده از آن‌ها را دارید، نتوانید از آن‌ها استفاده کنید.

در ادامه به معرفی چند نمونه از این سایت‌ها اشاره خواهیم کرد.

2. Claude AI

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان

Claude AI یک چت‌بات مبتنی بر هوش مصنوعی است که توسط شرکت آنتروپیک در سال 2022 معرفی شد. این هوش مصنوعی به عنوان رقیبی برای چت‌بات‌های دیگر مانند ChatGPT و gemini شناخته می‌شود. از این سیستم هوش مصنوعی می‌توانید برای تولید محتوا، ترجمه، خلاصه کردن متن و… استفاده کنید.

برای استفاده از Claude AI پس از ورود به claude.ai/chats با استفاده از جیمیل خود در آن لاگین کنید و با شروع به نوشتن در پنجره چت، با چت‌بات شروع به گفتگو کنید.

استفاده از هوش مصنوعی برای تولید محتوای متنی با claude

3. gemini

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان

جمینای هوش مصنوعی جدید گوگل است که در 6 دسامبر 2023 به عنوان رقیبی برای GPT-4 اوپن‌ای‌آی رونمایی شد. برای استفاده از این ابزار گوگل می‌توانید وارد gemini.google.com شوید و پس از لاگین کردن، کار با آن را شروع کنید.

gemini

✅ تجربه من در استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای تولید محتوا:

با توجه به تجربیات من در استفاده از هوش مصنوعی برای تولید محتوا، کار با Claude AI و به طور خاص Gemini، رضایت‌بخش‌تر بوده است. استفاده از ChatGPT به دلیل پولی بودن، کمی دردسرآفرین است. از این رو به نظر می‌رسد که کار با Gemini برای کاربران ایرانی ساده‌تر باشد.

حال سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که چگونه از هوش مصنوعی برای تولید محتوا استفاده کنیم؟ پاسخ ساده است! شما باید با ربات هوش مصنوعی چت کنید و منظور خود را به او برسانید. هر چقدر در انتقال منظور خود به او دقیق‌تر عمل کنید، خروجی آن نیز دقیق‌تر خواهد بود.

به عنوان مثال من به عنوان یک پرامپت از Gemini پرسیدم که: برای نوشتن یک پرامپت باید به چه نکاتی دقت کنم؟ پاسخ او اینگونه بود:

پرامپت نویسی با هوش مصنوعی
پرامپت نویسی با هوش مصنوعی
  • وضوح: پرامپت شما باید واضح و دقیق باشد. به طور واضح بیان کنید که چه چیزی از هوش مصنوعی می‌خواهید.
  • جزئیات: هرچه پرامپت شما جزئی‌تر باشد، هوش مصنوعی می‌تواند وظیفه را بهتر انجام دهد. اطلاعات مربوط به لحن، سبک، قالب و … را به طور کامل مشخص کنید.
  • مثال: اگر می‌توانید، مثالی از خروجی مورد نظر خود ارائه دهید. این کار به هوش مصنوعی کمک می‌کند تا درک بهتری از خواسته شما داشته باشد.
  • ساختار: پرامپت خود را به طور صحیح ساختاربندی کنید. از جملات کوتاه و واضح استفاده کنید.
  • لحن: لحن پرامپت خود را متناسب با هدف خود انتخاب کنید؛ به طور مثال در پرامپت خود ذکر کنید که خروجی را به صورت رسمی، دوستانه، کودکانه و… ارائه دهد.
  • طول: پرامپت خود را بیش از حد طولانی نکنید و فقط اطلاعات ضروری را ارائه دهید.
  • کلمات کلیدی: از کلمات کلیدی مرتبط با هدف مورد نظر خود استفاده کنید.
  • خلاقیت: از خلاقیت خود در نوشتن پرامپت استفاده کنید و از هوش مصنوعی بخواهید تا کارهای جدید و جالبی انجام دهد.
  • صبر: ممکن است هوش مصنوعی در ابتدا نتواند به طور کامل خواسته شما را برآورده کند. بنابراین به اصلاح منظور خود ادامه دهید تا هوش مصنوعی دقیق‌تر متوجه منظور شما شود.

با رعایت این نکات، می‌توانید پرامپت‌های قوی و موثری بنویسید و از هوش مصنوعی نهایت استفاده را ببرید.

ابزارهای تولید محتوای تصویری (عکس و اینفوگرافیک)

تا چند سال پیش، فتوشاپ پادشاه بلامنازع دنیای گرافیک بود. از طراحی ساده‌ی یک بنر تا خلق شاهکارهای هنری، همه‌چیز با فتوشاپ انجام می‌شد. اما این نرم‌افزار قدرتمند، پیچیدگی‌هایی هم داشت که کار را برای بسیاری از افراد دشوار می‌کرد.

خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی و ظهور وب‌اپلیکیشن‌ها، انجام کارهای گرافیکی به امری آسان‌تر و در دسترس‌تر تبدیل شده است. امروزه دیگر نیازی به تسلط بر فتوشاپ نیست. چراکه ابزارهای آنلاین متعددی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند تا بدون نیاز به دانش تخصصی، محتوای تصویری جذاب و خلاقانه تولید کنید. در ادامه، تعدادی از این ابزارهای آنلاین را به شما معرفی می‌کنیم:

1. Canva

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان و نسخه پولی

Canva پلتفرمی آنلاین برای تولید محتوای گرافیکی است که بدون نیاز به دانش قبلی و با ابزارهای ساده و رابط کاربری آسان، قدرت خلق طرح‌های زیبا و چشم‌نواز را به شما می‌دهد. با Canva می‌توانید:

  • پست، استوری و ریلز مناسب برای اینستاگرام بسازید.
  • تصاویر وبلاگ جذاب و گیرا برای جذب مخاطبان خود بسازید.
  • ویدیوهای جذاب برای سایت و رسانه‌های اجتماعی طراحی کنید.
  • اینفوگرافیک‌های جذاب و زیبا برای انتقال مفاهیم پیچیده به مخاطبان خود ایجاد کنید.
  • پروپوزال خلاقانه و پویا برای جلب نظر مخاطبان و مشتریان خود در جلسات و کنفرانس‌ها طراحی کنید.
  • گزارش‌های PDF با ظاهری حرفه‌ای و منظم برای ارائه اطلاعات به مشتریان یا همکاران خود تهیه کنید. و موارد بسیار دیگر!

یکی از مزایای این ابزار، امکان نصب اپلیکیشن آن بر روی گوشی‌های iOS و اندروید است. با این امکان شما می‌توانید براحتی و با گوشی خود پست‌های جذابی برای شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام، فیسبوک و… بسازید.

اپلیکیشن کنوا
اپلیکیشن Canva برای تولید محتوای ویدئویی

Canva دارای مجموعه‌ای از تصاویر، ویدیوها و آیکون‌های رایگان است که می‌توانید از آن‌ها در طراحی‌های خود استفاده کنید. اما اگر به دنبال امکانات بیشتر هستید، می‌توانید نسخه‌های پولی این  ابزار را تهیه کنید و به میلیون‌ها طرح و قالب دسترسی داشته باشید. برای خرید اکانت کنوا، می‌توانید از خدمات سایت ایرانیکارت یا سایت نوین ترند استفاده کنید. با یک مقایسه بین قیمت‌های پیشنهادی این دو سایت، خرید از نوین ترند منطقی‌تر است.

تولید محتوای گرافیکی با canva
canva

2. Photopea

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان

Photopea یک ویرایشگر عکس آنلاین قدرتمند و رایگان است که به شما امکان می‌دهد عکس‌های خود را به طور کامل ویرایش کنید. Photopea رابط کاربری مشابه فتوشاپ دارد، به این معنی که اگر قبلاً از فتوشاپ استفاده کرده‌اید، کار با Photopea برای شما بسیار آسان خواهد بود. حسن استفاده از این وب‌اپلیکیشن این است که برای انجام کارهای گرافیکی ساده دیگر نیازی به نصب فتوشاپ بر روی ویندوز خود نخواهید داشت. این ابزار این امکان را به شما می‌دهد تا به‌راحتی و بدون نیاز به نرم‌افزارهای سنگین، وظایف گرافیکی خود را انجام دهید.

photopea
photopea ابزاری کاربردی و جایگزین برای فتوشاپ

3. Image Creator from Microsoft Designer

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان و نسخه پولی

Image Creator ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی است که به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از قدرت هوش مصنوعی، تصاویر خلاقانه و بصری جذابی ایجاد کنید. برای استفاده از این ابزار کافی است وارد سایت https://www.bing.com/images/create شوید و پس از عضویت، ایده‌ی خود را در قالب یک پرامپت به آن ارائه دهید تا عکس مورد نظر شما را تولید کند.

برای حصول بهترین نتیجه، از عبارات توصیفی واضح و دقیق برای تصاویر خود استفاده کنید.

Image Creator from Microsoft Designer

4. Unsplash: گنجینه‌ای از تصاویر رایگان برای خلاقیت شما

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان

Unsplash دریچه‌ای به دنیای تصاویر ناب و خلاقانه است. این سایت انبوهی از عکس‌های باکیفیت و بدون حق کپی‌رایت را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بدون دغدغه هزینه یا مجوز، از آن‌ها در وبلاگ، پست‌های شبکه‌های اجتماعی و پروژه‌های طراحی گرافیک خود استفاده کنید. برای استفاده از تصاویر این سایت، کافی است با فیلترشکن وارد آن شده و عکس مورد نظر خود را در آن جستجو کنید.

علاوه بر Unsplash می‌توانید از سایت‌های زیر نیز به‌طور رایگان برای انتخاب عکس‌های جدید و یونیک استفاده کنید:

5. Mockup Photos

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان

Mockup Photos ابزاری قدرتمند و رایگان برای خلق ماکت‌های دیجیتالی و چاپی است. با استفاده از این ابزار می‌توانید به راحتی تصاویر و طرح‌های خود را در محیط‌های واقعی قرار داده و به آن‌ها جان ببخشید.

Mockup Photos

از جمله کاربردهای Mockup Photos می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نمایش وب سایت یا اپلیکیشن: به کمک این ابزار می‌توانید تصویری از وب سایت یا اپلیکیشن خود را (همانند تصویر زیر) در حال استفاده توسط یک شخص در لپ تاپ، تبلت یا تلفن هوشمند قرار دهید.
  • تجسم طرح‌های چاپی: با این ابزار می‌توانید طرح‌های خود را در بروشور، کارت ویزیت، پوستر، بیلبورد و دیگر موارد چاپی در محیط‌های واقعی مشاهده کنید و آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
  • ارائه ایده‌های خلاقانه: از Mockup Photos می‌توانید برای خلق تصاویر خلاقانه و چشم‌نواز برای ارائه ایده‌های خود به مشتریان یا همکارانتان استفاده کنید.

تولید محتوای گرافیکی با Mockup Photos

نحوه استفاده از Mockup Photos

  • ابتدا به سایت https://mockup.photos/ وارد شوید و sign up کنید.
  • انتخاب قالب: وارد بخش browse all شوید و از بین قالب‌های موجود طرح مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • تصویر یا طرح خود را آپلود کنید: در طرح انتخاب شده، بر روی تصویر سبز رنگ که روی آن PLACE IMAGE HERE نوشته شده است کلیک کنید و با توجه به سایز پیشنهاد شده عکس مورد نظر خود را آپلود کنید.
  • تصویر خود را تنظیم کنید: پس از آپلود شدن تصویر مورد نظر می‌توانید اندازه، موقعیت و سایر ویژگی‌های تصویر خود را با کلیک کردن روی عکس و انتخاب گزینه Re-postion image تنظیم کنید.
  • تصویر نهایی را ذخیره کنید: پس از تنظیمات نهایی، می‌توانید تصویر نهایی را در فرمت‌های مختلف مانند PNG، JPG و SVG و در سایزهای Original, Medium یا Small دانلود کنید.

6. Giphy

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان

Giphy دنیای عظیمی از گیف‌های متحرک و استیکرهای دیجیتال است که می‌توانید از آن‌ها در پست‌های شبکه‌های اجتماعی و بلاگ پست‌های خود استفاده کنید. علاوه براین می‌توانید با استفاده از Giphy Create گیف‌های خود را بسازید؛ برای انجام این کار کافیست از منوی بالای سایت Giphy وارد بخش Creat شوید و عکس یا فیلم خود را آپلود کنید. سپس با استیکر، فیلتر و یا یک متن به عنوان زیرنویس آن را مطابق میل خود طراحی کنید.

سایت giphy برای تولید محتوای تصویری

ابزارهای تولید محتوای ویدئویی

با استفاده از ابزارهای تولید محتوای ویدئویی که در ادامه معرفی می‌کنیم، می‌توانید بدون نیاز به دانش تخصصی و تجهیزات خاص، به سرعت و آسانی ویدئوهای جذاب و با کیفیتی برای وب‌سایت و رسانه‌های اجتماعی خود بسازید. با استفاده از این ابزارها، می‌توانید:

  • ویدیوهای آموزشی بسازید و به مخاطبان خود آموزش دهید.
  • ویدیوهای تبلیغاتی جذاب برای محصولات یا خدمات خود بسازید.
  • وبینار برگزار کنید و با مخاطبان خود به صورت زنده تعامل داشته باشید.
  • پخش زنده رویدادها و جلسات خود را به اشتراک بگذارید.
  • محتوای ویدیویی برای وب سایت و رسانه های اجتماعی خود تولید کنید.

1. InShot: ویرایشگر ویدئو و عکس قدرتمند برای گوشی‌های هوشمند

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان

اگر به دنبال یک ویرایشگر عکس و ویدئو قدرتمند و رایگان برای گوشی هوشمند خود هستید، InShot یکی از بهترین نرم‌افزارها است. از این اپلیکیشن کاربردی می‌توانید برای کارهای مختلف از جمله برش و تغییر اندازه عکس، تنظیم رنگ و نور، اضافه کردن متن و تکست، اضافه کردن فیلتر و افکت و… استفاده کنید. برای استفاده از این نرم افزار بی‌نظیر کافی است اپلیکیشن آن را دانلود کرده و کار خود را آغاز کنید.

InShot: ویرایشگر ویدئو و عکس قدرتمند برای گوشی‌های هوشمند

علاوه بر اینشات، نرم‌افزارهای محبوب دیگری نیز برای انجام کارهای گرافیکی با گوشی هوشمند وجود دارد. از جمله:

  • VivaVideo
  • Capcut
  • Quik
  • PicsArt
  • iMovie

2. تایم کد

  • روش استفاده: دانلود و استفاده در نرم افزار افترافکت و پریمیر
  • هزینه: رایگان و خرید اشتراک

تایم کد، پلتفرمی ایرانی برای تولید محتوای ویدئویی است که با ارائه پروژه‌های آماده در زمینه‌های مختلف، این فرایند را برای شما آسان‌تر و سریع‌تر می‌کند. این پلتفرم شامل پروژه‌های آماده افترافکت، پریمیر، استوک فوتیج، تصاویر لایه باز و موارد متعدد دیگری است که می‌توانید از آنها برای ساخت ویدیوهای خود استفاده کنید.

البته برای استفاده از این پروژه‌ها، نیاز به آشنایی با نرم افزارهایی مانند پریمیر و افترافکت دارید. اگر با این نرم افزارها آشنا هستید، تایم کد می‌تواند به شما در صرفه‌جویی در زمان و ارتقای کیفیت محتوای ویدئویی‌تان کمک کند.

تایم کد

3. Descript

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان و نسخه پولی

Descript یک پلتفرم ویرایش چند رسانه ای قدرتمن و آنلاین است که ابزارهای خلاقانه و کارآمدی برای ساخت ویدئو و ارتقای محتوای ویدئویی به شما ارائه می‌دهد. این پلتفرم با برخورداری از ویژگی‌های متعدد، به شما کمک می‌کند تا به سادگی و سرعت هرچه تمام‌تر، ویدیوهای جذاب و حرفه‌ای تولید کنید.

descript ابزاری برای تولید محتوای ویدئویی

برخی از ویژگی های برجسته Descript عبارتند از:

  • ویرایش ویدیو: Descript ابزارهای ویرایش دقیقی را برای برش، چسباندن، اضافه کردن متن، ترانزیشن و جلوه‌های ویژه به ویدیوهای شما ارائه می‌دهد.
  • صفحه سبز: با استفاده از هوش مصنوعی، Descript می‌تواند به طور خودکار سوژه را از پس زمینه جدا کرده و آن را در هر محیطی که می‌خواهید قرار دهد. این قابلیت برای تولید ویدیوهای آموزشی، مصاحبه‌ها و یا هر نوع محتوای دیگری که نیاز به تغییر پس زمینه دارد، بسیار مفید است.
  • ترجمه و زیرنویس‌گذاری خودکار: Descript با ارائه امکانات ترجمه قدرتمند، دریچه‌ای نو به سوی مخاطبان جهانی برای شما می‌گشاید. این پلتفرم به طور خودکار کلمات گفته شده در فایل‌های صوتی و تصویری شما را به زبان‌های مختلف ترجمه می‌کند و به شما امکان می‌دهد تا محتوای خود را با مخاطبان بیشتری در سراسر جهان به اشتراک بگذارید.

یکی از بزرگترین مزایای استفاده از این پلتفرم، تجربه کاربری آسان آن است. بر خلاف بسیاری از نرم افزارهای تحت ویندوز که نیازمند گذراندن دوره های آموزشی پیچیده هستند، این پلتفرم به گونه‌ای طراحی شده است که کار با آن برای هر کسی، صرف نظر از سطح دانش و مهارت او، آسان و لذت بخش باشد.

البته استفاده از Descript برای تولید ویدیو تا یک ساعت به صورت رایگان است؛ برای تولید ویدیوهای بیشتر از یک ساعت، باید پلن‌های اشتراک Descript را تهیه کنید. برای اطلاعات بیشتر و مشاهده جزئیات پلن های Descript، می توانید به آدرس https://www.descript.com/pricing مراجعه کنید.

در صورتی که قصد خرید اکانت Descript را داشتید، می‌توانید از خدمات پرداخت ارزی مجموعه‌هایی مانند ایراینکارت، 20Payment، تهران پیمنت و… استفاده کنید.

علاوه بر دو ابزاری که پیش‌تر معرفی شد، ابزارهای مفید دیگری نیز وجود دارند که در ادامه به نام آنها اشاره می‌کنیم:

📣 توجه: استفاده از این ابزارها به صورت رایگان امکان‌پذیر است، اما برای دسترسی به امکانات بیشتر و رفع محدودیت‌ها، نیاز به تهیه نسخه پولی آنها خواهید داشت.

ابزارهای تولید محتوای صوتی (پادکست)

همانگونه که احتمالا می‌دانید، محبوبیت پادکست در سال‌های اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است و این موضوع به خصوص در بین دیجیتال مارکترها نمود بیشتری دارد. پادکست‌ها به عنوان ابزاری قدرتمند، فرصتی عالی برای ارتباط با مخاطبان هدف، ایجاد اعتماد و معرفی برند ایجاد می‌کنند.

اما برای استفاده حداکثری از این کانال، به ابزارهای مناسب محتوای صوتی نیاز دارید. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا بدون نیاز به مهارت‌های تخصصی، پادکست‌های باکیفیت و جذاب تولید کنید. در ادامه به معرفی چند نمونه از ابزارهای تولید محتوای صوتی اشاره خواهیم کرد.

1. Audacity: ابزار قدرتمند برای ضبط، ویرایش و انتشار پادکست

  • روش استفاده: نصب بر روی ویندوز
  • هزینه: رایگان

Audacity یک نرم افزار رایگان و اوپن سورس است که به شما امکان می‌دهد به طور کامل فرآیند تولید پادکست خود را از ضبط تا انتشار مدیریت کنید. Audacity رابط کاربری ساده و بصری دارد که کار با آن را برای هرکسی آسان می کند، با این نرم افزار می‌توانید:

  • صدا را به طور مستقیم ضبط کنید
  • فایل‌های صوتی موجود روی سیستم خود را روی آن آپلود کنید
  • صدای خود را ویرایش کنید
  • به فایل‌های صوتی خود موسیقی و جلوه‌های صوتی اضافه کنید

نرم افزار Audacity برای تولید پادکست و محتوای صوتی

این نرم افزار را می‌توانید از سایت‌هایی مانند پی‌سی دانلود، آسان دانلود و… به‌صورت رایگان دانلود کنید.

2. Adobe Audition

  • روش استفاده: آنلاین
  • هزینه: رایگان

Adobe Audition یک نرم افزار ویرایش و ضبط صدا است که به شما امکان می‌دهد تا فرآیند تولید محتوای صوتی خود را از ضبط تا انتشار به طور کامل مدیریت کنید. این نرم افزار را نیز می‌توانید مانند Audacity از سایت‌های ایرانی دانلود کنید و به سادگی از آن استفاده کنید.

اشتراک گذاری در: